sobota 21. června 2014

Hamachi Stáhnout

Hamachi ke stažení

Vytvořte si bezpečné privátní sítě mezi počítači

Hamachi je nástroj pro vytváření a správu virtuální privátní sítě (VPN) mezi více vzdálených počítačů. Můžete také simulovat plně šifrované a bezpečné lokální sítě, které mohou být velmi užitečné pro některé hry.

Nejlepší nástroj k vytvoření VPN
S Hamachi, budete moci vytvořit svůj vlastní virtuální privátní sítě: software simuluje skutečné místní sítě mezi vzdálenými počítači sdílet soubory nebo hrát síťové hry.

Hamachi nabízí snadný způsob, jak získat přístup servery, firewally a routery navázat spojení mezi několika počítači. Co je nejdůležitější, je to, že spojení bude bezpečná. Všechny komunikace jsou šifrována, a povoluje pouze přístup uživatelů připojených k síti Hamachi.

Hamachi používá server k vyhledání počítačů, ale všechny výměny se provádí pomocí P2P (peer-to-peer) protokol. Můžete snadno vytisknout dokument uložený na Vašem domácím počítači z kanceláře, ale také vytvořit svůj vlastní virtuální lokální sítě, hrát hry s přáteli.

Hamachi, Model dostupnost
Hamachi má několik dobrých vlastností. Můžete ji použít na velké množství počítačů, ale jeho také velmi snadné použití. Dokonce i méně zkušení uživatelé budou moci vytvořit a spravovat sítě, tak jednoduché, jak výběr název vaší sítě a přidávání informací o vašich přátel. Hamachi je tak jednoduché a efektivní, že Vás nezklame.

Základním nástrojem
Hamachi pověst předchází to: nejenže nabízí všechny funkce, které byste očekávat programu svého druhu, to je také velmi snadné použití.