sobota 21. června 2014

Hotspot Shield Stáhnout

Hotspot Shield ke stažení

Bezpečně přístup zablokován a omezené stránky

Hotspot Shield je bezplatný program, který vám umožní zabezpečit vaše připojení a zároveň surfovat WiFi hotspotů a přístup servery, které nejsou běžně k dispozici mimo USA, jako je Hulu a Pandora.

Co můžete dělat s Hotspot Shield?
Pro zabezpečení vašeho připojení k internetu, připojení Hotspot Shield vytvoří virtuální privátní sítě (zabezpečené připojení, obvykle zkrátil k VPN) mezi počítačem a webové stránky Hotspot Shield developera, AnchorFree, se sídlem v USA. Toto spojení umožňuje webové stránky, myslím, že jste se sídlem v USA.

Hlavním důvodem, proč jsou uživatelé hrnou na Hotspot Shield je, protože to umožňuje zobrazit amerických webové stránky, které jsou obvykle omezeny na lidi, kteří tam nežijí. To je zvláště užitečné pro video lokalit, jako je Hulu nebo oblasti s omezeným omezen videa na YouTube.

Hotspot Shield nyní obsahuje ochranu proti malware, což znamená, že při používání, neměli byste nakazit cokoliv, co může poškodit váš systém.

Je to snadné používat?
Vše je provedeno v záložce další otevřené v prohlížeči, takže není potřeba nic konfigurovat. Zelené a červené štít v systémové liště indikuje, kdy Hotspot Shield je nebo není připojen. VPN je šifrována pomocí 128 bitové SSL šifrování, takže můžete surfovat bezpečně bez obav o další zachycení dat.

Hotspot Shield obecně funguje velmi dobře. To je reklama-podporovaný, nicméně, a být varováni, že se pokusí nainstalovat panel nástrojů, když si můžete zvolit z toho. Pokud máte nainstalován Expat Shield, budete také muset odstranit před instalací Hotspot Shield. Mějte na paměti, že surfování s Hotspot Shield je výrazně pomalejší, než je obvyklé, ale to je v pořádku pro streamované video z video lokalit, jako je Hulu.

Pokud byste chtěli aplikaci, která vám umožní přístup k jiné typy blokovaných a zakázaných stránek, podívejte se na zbytek naší VPN a přístup k aplikacím zde.

Závěr
Hotspot Shield je snadná instalace a užitečný způsob přístupu míst a chránit vaše soukromí.