sobota 21. června 2014

Photoscape Stáhnout

PhotoScape ke stažení

Úžasný zdarma foto editor se spoustou dalších nástrojů

PhotoScape je úžasný zdarma foto editor. Obsahuje tolik filtrů, nástrojů a speciálních efektů zjistíte, že je těžké uvěřit, že je to skutečně zdarma.

Plný funkcí,
PhotoScape zahrnuje téměř vše, co potřebujete k prohlížení, optimalizovat, upravovat, tisknout a bavit se se svými fotografiemi. Ve skutečnosti je to tak úplná, že mnozí by se to nazvat zdarma Photoshop alternativu. Jasně, že to není úplně až na úroveň Photoshopu, ale je to opravdu skvělá alternativa k Adobe velké zvíře - a to je pro úpravu fotografií, mnohem více zábavy!

Snadné použití
V hlavním okně programu si můžete vybrat, co chcete dělat: prohlížení obrázků, optimalizovat ty, které nevyšel tak dobře, tisknout několik fotografií na jednu stránku koláž ve stylu nebo třeba přidat některý z desítek filtrů a speciálních efektů zahrnuty do programu.

Inteligentní rozhraní
Jednou z prvních výrazných prvků v PhotoScape je jeho neobvyklé konstrukce rozhraní. Aplikace je velmi zarážející a v mnoha ohledech je to jednodušší na oko, než Photoshop.

Závěr
Je tu opravdu nic negativního říci o PhotoScape. Stačí stáhnout, vyzkoušet ji, milovat ji a udržovat ji navždy. Je to zdarma!