pondělí 23. června 2014

KidLogger Stáhnout

Tento program je navržen tak, aby sledovat děti, když používáte počítač. Pokud nemůžete zůstat s nimi, nebo se obáváte, že oni mohou navštívit špatné stránky, bude tento program zaznamenává všechny stisky kláves a automaticky ukládat obrázky (screenshotů pracovní plochy). Tento program je viditelný keylogger, takže je určen k použití pro děti, které nevědí, co je keylogger, jinak pokročilý uživatel mohl odstranit snadno, protože je vidět v systému souborů. Přístup k rozhraní programu je možné chránit heslem.

1.. Interface

Odtud můžete začít sledovat, otevřený protokol složku, kde jsou data uložena a nastavit možnosti programu. Rozhraní je čisté a velmi snadné použití.


2. Možnosti

Zde mohou uživatelé nastavit pokročilé možnosti, jako jsou log stisky kláves, USB flash disk vložení, schránky textu, webových stránek, log navštívených (URL), messenger diskuse.


3. Vložte heslo

Zabránit neoprávněnému přístupu k vašemu programu (KidLogger) vytvořením hesla.


4. Záznam mikrofon hlas

Umožňuje nahrávat hlas a uložte jej jako soubor MP3. Pokud vaše děti pomocí instant messenger nebo jiné aplikace, které mohou vyžadovat mikrofon, bude tento program nahrávat mikrofonní vstup.


5. Uložte snímky obrazovky

Program je schopen automaticky ukládat snímků obrazovek v požadovaném časovém intervalu. Také můžete zachytit okna, když určitá slova jsou typy.


6. Zobrazit zprávy

Z rozhraní můžete přistupovat protokoly a všechny údaje, které KidLogger zachytil.


7. Zobrazit snímky obrazovky

Pokud klepnete na tlačítko "Otevřít složku log" bude otevřena složka, kde je uložená data a zde najdete seznam s HTML stránkami a obrázky, které byly převzaty aplikací.

KidLogger Stáhnout